Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tócsi

2009.11.22
Kép 3-4 szem krumplit almareszelőn lereszelünk. Annyi lisztet, vizet keverünk hozzá, hogy palacsintatésztű sűrűségű tésztát kapjunk. Ízlés szerint sózzuk. Majd bő, forró olajba kanállal beleteszünk 1-1 halmot és pirosra sütjük. Szalvétára szedjük, hogy a felesleges olajat felszívja. Melegen tálaljuk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gina konyhája

(Gina, 2011.01.10 20:34)

Szia Kata!
Köszi a tippet!
Biztos finom lehet úgy is!

Zselickisfalud

(Dombai Katinka, 2010.11.24 15:09)

Szia Gina!
Ezt nálunk a nagymamám készítette régebben.
Bár ő tócsninak hívta:)
És kicsit felturbózta. Rakott bele gombát, főtt húst(a levesbe senki nem ette meg és sajnálta odaadni a kutyának:),petrezselymet,apróra vágott hagymát.
Főzelékhez vagy rizshez is nagyon fini. Próbáljátok ki!