Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kukoricapehelybundában sült gomba és karfiol

2009.10.17

KépHozzávalók:
15-20 dkg krumplipehely
15 dkg reszelt sajt
6-7 fej grill gomba
1 kisebb karfiol

4 ek. olívaolaj
4-5 tojás
liszt

A gombát félbe vágjuk, a karfiolt kisebb darabokra szedjük és mindkettőt sós vízben pár percig főzzük, majd lecsepegtetjük.

Ezután a karfiolokat és a gombákat is panírozzuk. Először lisztbe, majd tojásba forgatjuk. Végül az apróra tört, és reszelt sajttal elkevert krumplipehelybe forgatjuk őket. 2 tepsire való adagunk lesz. Az első adagnál is 2 ek. olivaolajjal kenjük ki a tepsit, majd a másodiknál is. Kb. 25 perc alatt megsütjük őket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.