Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meggymártás darával és pirított csirkével

2009.11.08

Kép Hozzávalók:
1 üveg meggybefőtt
1 dl víz
3 ek. kristálycukor
4-5 db szegfűszeg
3 szelet citrom
ízlés szerint fahéj
Habarás:
3 ek. tejföl
2 csapott ek. liszt

Egy lábasban összeöntjük a hozzávalókat, feltesszük forrni, majd habarást készítünk bele, és összeforraljuk.
Húslevesben főtt csirkecombot megsózunk és olajban megpirítjuk.
30 dkg darát pici sóval, 6 ek. olajon megpirítunk, majd forró vízzel felengedjük. Csak annyi vizet tegyünk hozzá, amennyit a dara úgy felvesz, hogy morzsaszerű maradjon.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.