Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Székely káposzta

2009.11.08

Kép 1 doboz savanyú káposzta
0,5 kg oldalas
1 paprika
1 vöröshagyma

pirospaprika
pár szem egész feketebors
rántás (2-3 ek. liszt, olaj)
2 üveg sűrített paradicsom

A káposztát kimossuk, majd egy nagy lábasba tesszük, a felaprított vöröshagymával és a hússal. Felengedjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát teszünk bele, és egy egész pirospaprikát, majd megfőzzük. Mikor a hús megpuhult, rántást készítünk, amit a sűrített paradicsommal engedünk fel. Ezzel besűrítve a káposztát, még pár percig forraljuk, majd ízlés szerint cukorral és ha szükséges sóval ízesítjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.