Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csirketorta

2010.02.23
Kép 50 dkg filézett csirkemell
20 dkg bacon szalonna
30 dkg reszelt (gouda)sajt
3 dl főzőtejszín
só bors
liszt
2 tojás

A bacon szeletek felét egy jénai aljába egymás mellé lerakjuk.
A csirkemellet vékony szeletekre szeljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe, a felvert tojásba végül a reszelt sajtba forgatjuk. Egymásra rétegezzük. A tetejére öntjük a tejszínt, majd legfelülre kerül a maradék bacon szalonna.
200 fokos sütőben kb. 75 percig alufóliával lefedve sütjük. az utolsó 10 percben vegyük le a fóliát, hogy a bacon szépen megpirulhasson. Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.