Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fenséges csirkecomb

2009.09.06

Kép  4 csirkecomb
8 dkg liszt
1 tk. pirospaprika
1 kk. majoranna
őrölt bors
őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma
2 tk. vegeta

1 kisebb fej vöröshagyma
2 dl tejföl
4 ek. olaj
20 dkg reszelt sajt

Egy jénai tálat kivajazunk. A hozzávalókat összekeverjük és a combokat beleforgatjuk, majd egymás mellé a jénaiba helyezzük. A maradék lisztkeveréket a combokra szórjuk. Rákarikázzuk a vöröshagymát. A tejföl összekeverjük az olajjal és a combokra öntjük. Reszelt sajtot szórunk rá.
Alufóliával letakarva addi sütjük, míg megpuhul a hús, majd visszatesszük pár percre fólia nélkül, hogy a sajt megpiruljon rajta. Rizzsel tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.