Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lecsósszelet tarhonyával

2009.09.06

Kép 6 szelet karaj
liszt
fél kg paprika
3-4 paradicsom
1 vöröshagyma
2 tk. pirospaprika
1 ek. Maggi paprikás fűszervarázs
3-4 tk. vegeta
őrölt bors
őrölt kömény
kockázott bacon szalonna

A hússzeleteket, kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, kevés olajon átsütjük. Ha kész egy tányérra kiszedjük őket. A visszamaradz olajban a felaprított hagymát a bacon szalonnával üvegesre pirítjuk. Beletesszük a felkarikázott paprikát és paradicsomot, fűszerezzük, felöntjük vízzel, majd a hússzeleteket is visszatéve kb, 30 percet pároljuk. Tarhonyával tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.