Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mustáros-fűszeres karaj

2010.01.17
Kép Hozzávalók:
8 szelet karaj
fél tubus pirosarany
fél tubus mustár
vegeta
őrölt bors
őrölt kömény
pár fej csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
2 paprika
2 db paradicsom
0,5 dl fehérbor
1 dl víz

Egy jénai tál aljára kevés olajat öntünk, majd a vöröshagyma felét belekarikázzuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük borssal és köménnyel, majd egyenként bekenjük a pirosarany és a mustár keverékével. (A húst nem kell sózni, mert a pirosarany elég sós.) A húsokra rádobáljuk a gomba-, a paprika-, a paradicsomszeleteket és a felkarikázott hagyma másik felét. Ezt picit megszórhatjuk vegetával. Az egészet felöntjük a borral és a vízzel, majd fedő alatt kb. 2 óra alatt puhára pároljuk. Az utolsó 10 percben  fedő nélkül sütjük, hogy a víz elpárologjon. Rizzsel tálaljuk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.