Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Puszta steak

2009.10.04

Kép Hozzávalók:

6 szelet rövid karaj

6-7 db közepes burgonya
1 evőkanál tejföl

4 evőkanál liszt
3 gerezd fokhagyma

2 tojás
vegeta

petrezselyemzöld
bors

 

A szelet húsokat klopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk. A burgonyát meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük. Keverőtálba tesszük a lereszelt burgonyát, tejfölt, lisztet, átnyomott fokhagymát, tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet. Sóval, fehérborssal ízesítjük, jól összedolgozzuk. A szelet húsokat az elkészített masszába forgatjuk, forró olajban mindkét oldalán megsütjük. Rizibizivel tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.