Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rakott rostélyos

2010.09.08

Kép Kép 6 szelet karaj
só bors
fokhagyma
1 kg krumpli
4 paprika
4 paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 fej fokhagyma
vegeta
bors
kolozsvári szalonna
olaj

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk összenyomott fokhagymával és kevés olajon elősütjük, majd egy tányérra szedjük és félretesszük.
A krumplit karikákra vágjuk és római tálba halmozzuk.
A paprikát, paradicsomot, hagymát, vékonyra szeljük, fűszerezzük, majd kevés olajon kicsit összesütjük és ráöntjük a krumplira, kicsit összekeverjük. Rátesszük a hús szeleteket, a vékonyra szelt szalonnát.

Kb. 50 percig sütjük, a sütés vége felé a fedőt le lehet venni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.